LibreOffice, een gratis kantoor programma.

Gratis software verovert in rap tempo de wereld. Ook u kunt geld besparen en profiteren van deze ontwikkeling door over te stappen naar het gratis pakket LibreOffice.

7 lessen: € 70,- inclusief cursusboek
aanmelden
LibreOffice is een volwaardig kantoorpakket dat alle onderdelen bevat die een gemiddelde gebruiker nodig heeft. Bovendien werkt het in veel gevallen net iets eenvoudiger dan Microsoft Office en is het programma heel logisch opgebouwd en dus makkelijk aan te leren. Dat scheelt een hoop zoekwerk en ergernis tijdens het opmaken van documenten.
Er zijn veel redenen te bedenken om met LibreOffice te gaan werken, maar een van de belangrijkste reden is wel dat het programma volledig gratis is en je ook geen licentie nodig hebt. Bovendien is het programma stabiel, laadt het snel en draait het onder alle besturingssystemen. LibreOffice is uitwisselbaar met alle bestandsformaten van Microsoft Office.

Gestart wordt met de module Writer -tekstverwerken-. Om deze cursus met succes te volgen moet je wel over algemene basis computerkennis beschikken.

U kunt het programma hier downloaden.